Hale Sargın

Hale Sargın

Profesyonel fal uzmanı

18267
danışmanlık

% 99.7
pozitif yorum


Fal sonu olmayan, sır dolu, gerçek bir ilimdir! Hayat bazen bir satranç oynar gibi doğru hamleyi bekler ve biz o sıkıntının içindeyken bunu göremeyiz. Bu yüzden bazen, görebilen zihinlerden küçük yardımlar almamız gerekir. 14 yıllık deneyimimle yanınızdayım. 4 yıl yurtdışında aldığım eğitimlerle, sıkıntı ve korkularımızı birlikte dönüştürebiliriz. Önde gelen kafelerde fal yorumculuğu yaptım. Birçok danışanım oldu, onlar sayesinde her gün daha da çok şey keşfettim. En sevdiklerimden el falıve klasik tarotta en iyisiyim. Sezgilerim ve tüm hislerimle sizleri bekliyorum.4 yıl yurtdışında yaşadım ve orada tanıştığım bir kahinle kendi hislerimi keşfettim. O kişinin yardımlarıyla tam bir durugörü uzmanı oldum. Eskiyle bağları koparma, hayallerimizi elle tutulur hale getirme konusunda kısa çalı...

Profilin devamını görüntüle


Astrocenter Hizmetleri

Hayatınızın en karmaşık sorularına Hale Sargın'ın bilgelik ve sezgileriyle yanıt bulun. Onun rehberliğinde, hayatınızın sırlarını çözün ve iç huzurunuza kavuşun!


Hale uzmanımız için müşteri görüşlerimiz

18267 prestations || 97 kalp puanı || 929 yorum 99.7% memnun veya çok memnun
Detayları görüntüle

Bayıldım

Çok tatmin oldum

Tatmin oldum

Orta

Memnun değil

97

866

54

6

3

Filtrele

Bayıldım !

Cok sevdigim Ve guvendigim bir abla her konuda destekleyicj

tugbatop01, 21/04/2024 tarihinde

Tek kelime ile harika

Cok güzel bir dinleyici ve net bilgiler vermesi harika ❤️ hem bir arkadas hem bir uzman. Dedigi hersey dogru tespit ve dedikleri cikan bir uzman. Tskler❤️

Yorumu yazan müşterimiz - nimo6868, 15/04/2024 tarihinde

🌸🌸🌸

Harikaydı🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵✨✨✨🩵🩵✨🩵🩵🩵🩵🩵 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵✨✨✨🩵🩵✨🩵🩵🩵🩵🩵 Harikaydı🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵✨✨✨🩵🩵✨🩵🩵🩵🩵🩵 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵✨✨✨🩵🩵✨🩵🩵🩵🩵🩵

Yorumu yazan müşterimiz - ceyda65, 15/04/2024 tarihinde

Harika

Hâle tek kelime ile harika, her şeyi en doğru şekilde anlatır, hızlı ve detaylı , bayıldımmmmm ❤️❤️❤️

Yorumu yazan müşterimiz - asirasira, 04/04/2024 tarihinde

Bayıldım !

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

meralcim78, 15/01/2024 tarihinde


Müsaitlik

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

00:00 - 24:00

00:00 - 24:00

00:00 - 17:00

Bugün uygun değil

15:30 - 17:00

17:00 - 24:00

00:00 - 24:00




Hale uzmanının profili

Profesyonel fal uzmanı - 22 yıl deneyim

Fal sonu olmayan, sır dolu, gerçek bir ilimdir! Hayat bazen bir satranç oynar gibi doğru hamleyi bekler ve biz o sıkıntının içindeyken bunu göremeyiz. Bu yüzden bazen, görebilen zihinlerden küçük yardımlar almamız gerekir.

14 yıllık deneyimimle yanınızdayım. 4 yıl yurtdışında aldığım eğitimlerle, sıkıntı ve korkularımızı birlikte dönüştürebiliriz. Önde gelen kafelerde fal yorumculuğu yaptım. Birçok danışanım oldu, onlar sayesinde her gün daha da çok şey keşfettim. En sevdiklerimden el falıve klasik tarotta en iyisiyim. Sezgilerim ve tüm hislerimle sizleri bekliyorum.

4 yıl yurtdışında yaşadım ve orada tanıştığım bir kahinle kendi hislerimi keşfettim. O kişinin yardımlarıyla tam bir durugörü uzmanı oldum. Eskiyle bağları koparma, hayallerimizi elle tutulur hale getirme konusunda kısa çalışmalarla çok verim aldım. 3 sene  boyunca eğitimler alarak tarot okumaları ve el falıyla tam bir usta olarak yurduma döndüm. Özel sektörde halkla ilişkiler alanında çalışmak benim için büyük bir avantaj oldu. İnsanları seslerinden, hatta bir bakışlarından bile analiz etmeye başladım. Tüm bu yeteneklerımle önce boş vakitlerimde, sonra önemli kafelerde en sevdiğim işim olan fal ve durugörüye yöneldim. Şimdi ise sizlerin sesini duymak ve içinizde varolan gücü, mutluluğu ortaya çıkarmak için buradayım.

Sevgiyle kalın


Deneyim ve nitelikler

Her sıkıntının bir sonu, her gecenin bir sabahı muhakkak ki var. Gelin, birlikte gecenin karanlığından zevk alalım, sabahın güneşini keşfedelim. Siz karanlıklarınızı, sorularınızı, merak ettiklerinizi paylaşın; ben sabahı önünüze sereyim, mutsuzluklarınıza yol arkadaşı olayım. Bir deniz feneri ihtiyacınız oldugunda ben hep buradayım! Rüyalarınız gelecekten haber mi veriyor yoksa bilinçaltınızın bir ürünü mü? Öğrenmek isterseniz etkin rüya yorumları için bana ulaşabilirsiniz!

Astrocenter Başarı Rozetleri

2018 yılında yılın uzmanı seçilmiştir.

Son 12 ayda 4 kere kazanmıştır. En son Ocak ayında




Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.