Kahve Falınızda Çıkan Sembollerin Anlamları

tarihinde

Kahve falı bakmanın püf noktası, telve sembollerine yükleyeceğiniz anlamlardan geçer. Bunu yapabilmek için de, hangi sembolün anlamı ne bilmek gerekiyor. Tabii ki bu kısımda hayal gücünüz ve kendi bakış açınıza da büyük iş düşüyor.

Kahve falınızda çıkan sembollerin anlamları

Türk Kahvesi denince akla hemen kahve falı gelir. Sizler de kendi kahve falınıza bakabilmek ve etrafınızdaki kişilerle kahve falı bakarak iyi zaman geçirmek istiyorsanız,  sitemizde yer alan kahve falı uzmanlarını telefondan arayabilirsiniz. 

Kahve falı bakmanın püf noktası, telve sembollerine yükleyeceğiniz anlamlardan geçer. Bunu yapabilmek için de, hangi sembolün anlamı ne bilmek gerekiyor. Aşağıdaki küçük kahve falı sembolleri sözlüğünden yararlanarak, kahve falında çıkabilecek birkaç sembolü tanıyalım! Tabii ki bu kısımda hayal gücünüz ve kendi bakış açınıza da büyük iş düşüyor.

 

Kahve falı sembolleri sözlüğü

  • YÜZÜK: Falda yüzük görmek, geleceğinizin oldukça parlak olacağının bir işaretidir. Yüzük gören kişiler, zaman içerisinde saygı görecek ve itibarı artacaktır. Yakın çevresi tarafından oldukça sevilecek ve mal mülk kazanacaktır.
  • BALIK: Balık daima malın artmasına ve zenginliğe işaret eden bir hayvan olmuştur. Hatta fal içerisinde bir tane değil birkaç tane çıktığı zaman bir sürü kısmetin bizi beklediği söylenir. Ayrıca balık korunmaya ve kollanmaya da yorumlanır.
  • HOROZ: Kahve falında görülen horoz aydınlığın geleceğini, kötü ve olumsuz olayların yerini iyi gelişmelere bırakacağının habercisidir. Müjde veren haberci olarak yorumlanır.
  • ÖKÜZ: Mutlu olacağınıza, o yıl içerisinde bolluk ve bereketin sizinle olacağına, aynı zamanda iş ve okul hayatınızda büyük başarılara imza atacağınıza işarettir. 

 

 

  • YILAN: Kahve falında görülen yılan genel olarak iyiye işaret değildir. Falına bakılan kişinin hayatında karışıklıkların olduğunun göstergesidir. Düşmanları temsil eder.
  • UÇAK: Önünüze çıkmış olan veya ileride çıkabilecek tüm engelleri aşacağınıza, sorunların üstesinden gelip, yaşantınızda yeniden itibar kazanacağınıza işarettir.
  • OLTA: Hayatınıza oldukça faydalı ve olumlu etkiler katacak bir olayın yakında olduğuna işarettir. Gelecekte ruhunuzun rahatlayacağına ve huzur içerisinde olacağınızın habercisidir.
  • ZEYTİN: Barışın ve adaletin bir sembolüdür. Eğer dostlarınızla ve sevdiklerinizle aranızda herhangi bir sorun varsa en kısa sürede onlarla barışarak mutlu olacağınızın habercisidir. Aynı zamanda kısa bir süre içerisinde iyi insanlarla karşılaşarak onları desteklerinden faydalanacaksınız
  • ZÜRAFA: Duygusallığı temsil etmektedir. Fal bakılan kişinin duygusal ve romantik anlar yaşayacağına yorulabilir. Kişinin en kısa zamanda bir ilişkiye başlayacağının ve mutlu, keyifli vakitler geçireceğinin habercisidir.
  • BEBEK: Eğer fal sahibi yeni evli ise; yakın zamanda çocuk sahibi olacaktır. Eğer tam tersi bekâr bir insana çıkmış ise; o zaman yeğeni olması ya da çok yakınında birinin bebek haberi ile sevineceğini göstermektedir. 

 Falcılarımızla geleceğinizi yorumlamayı öğrenin




  • YARASA: Kısa zaman içerisinde biriyle tanışacağınıza ve tanıştığınız kişinin size birçok faydasının dokunacağına işarettir. 
  • KANAT: Kinin içinde bulunduğu kötü durumdan veya yaşantısından kurtulacağı müjdesini verir.
  • PERİ: Falda çıkan peri, koruyucu ve kollayıcı bir eş olarak da yorumlanır. İş ya da eğitim hayatınızda yarım kalan ya da maddi yetersizliklerden dolayı tamamlayamadığınız işlerinizi hiç beklemediğiniz birinden alacağınız destekle tamamlayacağınız anlamını da taşır.
  • ÜZÜM: En kısa sürede tüm sıkıntılarınız giderek, istek ve arzularınız yerine getirilecektirsiniz. Borçlarınız ve kederleriniz varsa kısa bir süre içerisinde hepsi kapanacak ve feraha ereceksiniz. 
  • KAYIK: Tatilin, huzur ve mutluluğun, eğlencenin sembolüdür.
  • GEMİ: Bütün sıkıntılardan, dertlerden, üzüntülerden yakın bir zamanda kurtulacağının ve kişinin yeni, düzenli bir hayata yelken açacağının belirtisidir. 


 


  • ŞEMSİYE: Saltanata, izzete, yüceliğe, mertebeye, yöneticiliğe, başkanlığa işarettir. Çevrenizde saygın bir kişi olacağınıza ve büyük kişilerle birlikte oturup kalkacağınıza işaret eder.
  • TAVUK: Güzel ve mutlu haberler alacağınızın bir işaretidir. Aynı zamanda kendinizde herhangi bir hastalığınız veya rahatsızlığınız varsa şifa bulacak, iş hayatınızda yeni başlangıçlar yaparak, hızlı bir şekilde yükseleceksiniz.
  • ŞAPKA: Kısa bir süre içerisinde büyük başarılara imza atacağınızın bir habercisidir.
  • GÜVERCİN: Kahve falında güvercin görmek mutlu bir haber alacağınızın ya da uzun süredir küs olduğumuz kişilerle barışacağımızın işaretidir aslında. Ani ve beklenmedik bir kişiden güzel haberler duymanız anlamına da gelmektedir.
  • TREN RAYI: Sağlık problemleri yaşayabilir ve bir hayli yorgun düşebilirsiniz, bu nedenle kendinize oldukça iyi bir şekilde bakmalısınız.
  • GEYİK: Aile içi ilişkileri işaret eder. Ailenin güzel günler göreceğinin, mutlu bir yaşamın habercisidir.
  • JİLET: Acısını senelerdir hissettiğiniz bir olayın izlerinin, alacağınız bir haber ile iyileşmesi anlamı taşımaktadır. 




  • DENİZATI: Fal sahibinin tuttuğu her işte başarılı olacağına işarettir. Ayrıca kademesinde ve mevkisinde yükselmesinin habercisidir. 
  • KANCA: Gönül işlerinde yaşanacak çıkmazları ifade eder. Aile içinde gelişecek olaylarda ailenin fal sahibinin üzerinde baskı kurmaya çalışacağı anlamına gelmektedir.
  • SORU İŞARETİ: Kafanızda cevabını bilmediğiniz ve aramakla meşgul olduğunuz bir soru var demektir. 
  • LEYLEK: Bu sembol seyahate çıkmanın habercisidir. Daima yol olarak yorumlanan bu hayvan sürekli hareket halinde olmaya da işaret etmektedir. Ayrıca uzak bir yoldan gelecek olan misafiri de göstermektedir.
  •  ÇEKİÇ: Kişinin yakın bir zamanda bazı önemsiz olaylarla karşı karşıya kalacağına ve sıkıntılı hayatının kolaylaşacağına işaret eder. Üzerinizdeki yükler hafifleyeceğini haber verir. 
  • HAMİLE: Kahve falında hamile birini görmek kısa bir süre içerisinde çocuk sahibi olabileceğinize ya da uzun zamandır yaşadığınız sorunların yok olacağına işarettir.
  • KAPI: Son zamanda başınıza gelen olayların sizi tedirgin etmesi ile birlikte psikolojinizin oldukça bozulduğunu ancak hayatınızın daha güvenli bir hale geleceğinin işaretidir.
  • KEDİ: Fal sahibini yakın çevresinden, dostlarında ve arkadaşlarından hiç beklemediği anda bir kötülük göreceğine işaret etmektedir.
  • DEVE: Çok iyi anlamlara gelmektedir. Devenin gerçek hayatta bütün zorluklara rağmen yükünü varacağı yere götürmesi falda da kişinin bütün mücadelelere karşı başladığı işte başarılı olacağı anlamına gelmektedir. 
  • BOĞA: Bu sembol karşısında fal sahiplerinin dikkatli olmasında yarar vardır. Çünkü daima her şeyin fazlası zarar verir. Boğa kahve falında çıktığı zaman yorumcular daima fal sahibini uyarmaktadır. 
  • KURT: Çok zor durumda kalınan bir meselenin çözümünü bulmaya işaret etmektedir. Dostu ve düşmanı eksik olmayan kişilerin bunu en iyi şekilde ayırt etmesi gerekmektedir. 




  • TİMSAH: Düşmana, zulüm yapan bir kişiye, haksız kazanç elde eden kişilere, aldatan alçak kimselere işarettir. Rakiplerinize ve düşmanlarınıza karşı kazanacağınız başarıyı haberdar eder.
  • ORAK: Sevdiğiniz bir kişinin kısa bir süre içerisinde öleceğine işarettir. Zor, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin yaklaştığının habercisidir. 
  • ŞATO: Arkadaşlarınız arasında sizi çekemeyen birinin olduğuna ve yakın zamanda bu kişinin size ciddi bir zarar vereceğine delalet eder.
  • KALP: Sevginin ve aşkın sembolüdür. Kahve falında çıkan kalp ise fal sahibinin kısa süre içinde aşkı bulacağının ya da evlenip sevdiği kişiyle sevgi dolu bir ömür geçireceğinin işaretidir. Ayrıca fal sahibinin dürüst, canayakın, sevecen bir karakteri olduğunu bildirmektedir. 
  • KELEBEK: Kısa süreliğine yaşanacak bir mutluluğa işarettir. Kelebek fal içerisinde kısa süren bir aşkın da yaşanacağına işaret edebilir. 
  • SALINCAK: Gelgitlere işaret eder. Planladığınız bir iş için doğru zamanın söz konusu olmadığına işaret eder. Fakat eninde sonunda rahata ereceğinizi de bildirir. 


Bu yazılar da ilginizi çekebilir:


Falımda korkunç bir yüz ve 4 yol çıktı yolun ortasında fincanın yarısına denk gelecek şekilde bir kalın çizik var ve yolların içinde bir çok insan cismi ne anlama geliyor Teşekkürler

Miki 2 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey