İlişkilerinizi Değiştirecek Yapmanız Gereken Zihin Egzersizi

tarihinde

<strong>Bir davranışın alışkanlık haline gelmesi için yalnızca 21 güne ihtiyacınız var. 21 gün boyunca bu ufak zihin egzersizini deneyin, belki değiştirmek istediğiniz davranışların nedenini fark eder ve kendinize yüklenmekten vazgeçersiniz ya da...</strong>

Kimi zaman hayatımız çok rutinleşse de ya da biz öyle düşünsek de, her gün bambaşka deneyimler yaşıyoruz aslında. Bilim adamları atalarımızın 1 yılda maruz kaldığı kadar dış faktöre, günümüzde insanların sadece 1 günde maruz kaldığını söylüyor. Bu kadar farklı etmenlere yüksek maruziyet altında olmamıza rağmen, her günü aynıymış gibi değerlendirip çoğu zaman üzerinde bir an bile düşünmeden günümüzü sonlandırıyoruz.

Oysa düşünebilmek değil mi insanın sahip olduğu en güzel yeti? Öyleyse neden zamanımızın ufak bir kısmını dahi olsa, günümüzü, yaşadığımız yahut tanık olduğumuz değişik anları düşünüp, bunlardan kendimize bir sonuç çıkartmaya ayırmayalım ki?

Başkalarının davranışları, tavırları vs üzerinde düşünmek empati yeteneğimizi arttırır. İnsanlarla daha sağlam bağlar kurmamızı sağlayan bu yeteneğin en güzel yanlarından biri geliştirilebilir olması. Üstelik sadece sevdiklerinizle ilişkilerinizi güçlendirmekle kalmaz, iş hayatında da empati sahibi kişiler daha yüksek pozisyonlar için daha çok tercih edilen kimselerdir.

Tabii sadece düşünmek yetmez empati yapabilmek için, biraz da tarafsız bir sorgulayıcılığa sahip olmanız gerekir. Kişisel ön yargılarınız düşünceleriniz üzerinde daha baskın bir güce sahip olduğu sürece gerçek anlamda empati yapmış olamazsınız. Bunu da aşmanın bir yolu var elbette, öncelikle kendi hareketleriniz üzerinde değerlendirmeler yapmak. Kendi hayatınızı, yaşadıklarınızı, tecrübelerinizi en iyi siz bilebilirsiniz, dolayısıyla bir hareketi neden yaptığınızı anlayabilmek adına gerekli tüm kaynaklar elinizde hazır! Tek yapmanız gereken o kaynakları, kendinize karşı dürüstçe kullanmanızı sağlayacak ilk adımı atmak…

Sevdiğinizi geri kazanmanın yolları neler?
HEMEN ÖĞREN

Bir davranışın alışkanlık haline gelmesi için yalnızca 21 güne ihtiyacınız var. 21 gün boyunca bu ufak zihin egzersizini deneyin, belki değiştirmek istediğiniz davranışların nedenini fark eder ve kendinize yüklenmekten vazgeçersiniz ya da çok sevdiklerinize karşı daha anlayışlı olur ve sevdikçe sevilirsiniz.

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Boğa Burcunun Özellikleri

Boğa her şeyden önce sakin bir yaşama özlem duyar. Maddi rahatlığa sahip olmak ister. Basit ve doğal bir karaktere sahip olan bu Toprak burcu hayatın küçük zevklerinden keyif almasını bilir. Duygusal, sadık, muhafazakar ve biraz da bencil olan Boğa, karmaşalardan uzak durur. Boğa burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

Terk Edilmeye Son! Bir Erkeğin İlgisi Nasıl Çekilir?

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz.

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Haftalık Burç Yorumları

Akrep'te Dolunay "Duygusal derinliklerinize dalın ve manevi gücünüzü yeniden keşfedin. Akrep'teki Dolunay, içsel dönüşüm ve yeniden doğuşun zamanıdır."

Günlük Burç Yorumlarınız

Akrep'teki Ay, Kova'daki Pluto ile Kare "Duygusal derinliklerinize cesurca dalın, çünkü orada gizli gücünüzü bulacaksınız."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

Ay döngüsü, tırnaklarımızın ya da saçlarımızın uzaması kadar vücudumuzdaki kılları da etkiler. Dolayısıyla Ay'ın hareketlerine göre epilasyon için yıl içinde diğerlerinden daha uygun dönemler olduğu söylenebilir. Peki 2022 yılında hangi tarihler bu dönemlere karşılık gelir? Kıllarınızın daha yavaş uzamasını istiyorsanız epilasyon takvimini sakın kaçırmayın!

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin