Burcunuza göre Tatil Rehberi: Hangi Şehir Size Daha Uygun?

tarihinde

<p>Ülkemizin her bir yanında apayrı <strong>zenginlikler</strong> var. Bu yazımızda burcunuza göre <strong>Türkiye’nin</strong> hangi güzelliklerini gezmeniz gerektiğini yazdık.</p>

 

BURCUNUZA GÖRE TATİL REHBERİ 

Bir başkadır benim memleketim..

Ülkemizin her bir yanından tarih akıyor, her köşesinde apayrı zenginlikler var. Tüm dünyayı gezsek de gene de kendi ülkemizin şehirlerinde turist gibi dolaşmanın tadı başka. Biz de tatil planlarınızı yapmaya yardımcı olacak, burcunuza uygun Türkiye’nin hangi güzelliklerini gezmeniz gerektiğini yazdık.

 

 



KOÇ - FETHİYE

Koç burcu olarak macera seviyorsun, enerjini harcayacağın, türlü aktiviteler deneyebileceğin Fethiye senin için en uygun tatil rotalarından! Burda yamaç paraşütü deneyebilir, saatlerce denizde ve kumsalda güneşin tadını çıkarabilir ve keyfine düşkün biri olarak ağaçların arasına kuracağın hamakta kitabını okuyabilirsin.

BOĞA - GAZİANTEP

Yemeğe düşkün Boğaların gitmesi gereken yerlerin başında tabiki de Gaziantep geliyor. Oraya grup halinde gideceğin 1 hafta senin en unutulmaz tatillerinden olacaktır. Zira hem sevdiklerinle vakit geçirmek hem de gün boyu eşsiz yöresel lezzetlerden tatmak tam sana göre. Aynı zamanda lüks seven boğalar için Gaziantep’in çarşılarında kimsede göremeyeceğiniz takılar ve aksesuarlar bulmak mümkün.

 


<< Türkiye'nin En İyi Fal Sitesinde Sana Özel Fırsatlar >>


 

İKİZLER - ÇANAKKALE

İkizler burcu olarak tatilde hem dinlenmeli hem de öğrenmelisin. Koylarının güzelliği, köylerinin saflığı ve insanların sıcakkanlılığıyla İkizler burcu olarak Çanakkale’de turist olmaya bayılacaksın. Dilediğin kadar insanlarla sohbet edebileceğin, tarih dolu coğrafyadan birçok şey öğrenebileceğin bu şehirde keşfedecek yüzlerce yerin olduğunu farkedince heyecandan her yere koşacaksın.

 

YENGEÇ - BURSA

Ailesine düşkün Yengeçler için ailece çok keyifli vakit geçirebilecekleri Bursa ideal bir destinasyon. Burda kışın da yazın da yapılacak birçok şey var ve neredeyse her aktivite için çocuklar ve yaşlılar düşünülmüş. Kafa dinleyebileceğin deniz kenarı mekanları ve eski Bursa’nın çarşıları, köyleri seni cezbetmek için bekliyor.



ASLAN - ANTALYA

Lider ruhlu, kendini ön planda görmek isteyen Aslanlar için yabancı turistlerin uğrak yeri Antalya iddialarını gösterebilecekleri bir şehir. Keyfine düşkün olan Aslanlar için Antalya’nın gelişmiş turizmi, servis kalitesi ve müşteriye verilen değeri ile Antalya muhteşem bir tatil yeri. Aynı zamanda Akdeniz boyunca yapacağınız turistik keşiflerle bu şehirden mutsuz ayrılmanızın ihtimali yok.

 


<< Hayatınız Hakkında Merak Ettiklerinizi Türkiye'nin En İyi Falcı ve Astrologlarına Sorun >>


 

 
BAŞAK -  ESKİŞEHİR

Düzene, tertibe ve entelektüel birikime olan düşkünlüğünüz Eskişehir’e giden Başaklara iyi ki gelmişim dedirtecek. Bu şehir Türkiye’nin en güzel şekilde düşünülerek inşa edilmiş şehirlerinden. Öğrenci bolluğu ve ülkenin beyin gücünün bir kısmını barındırdığı için de konuştuğunuz kişilerden ilham almamanız elde değil. Şehrin içinde gezilecek birçok modern ve tarihi müze ve de Venedik kanalı kadar güzel nehrin kenarında yiyeceğiniz yöresel lezzetlerle Eskişehir’den çok memnun ayrılacaksınız.

 

TERAZİ - DENİZLİ

Terazi tatile çıkıyorsa dengesini bulmak içindir. Bunun için de yapılacak en iyi şey tabiki de kaplıcalara gitmektir. Pamukkale travertenlerini de içeren, eşsiz yeraltı su kaynaklarıyla Denizli, rahatlayacağınız ve kendinizi bulacağınız bir şehir. Aynı zamanda şehrin içinde Terazileri sakin ve kaliteli birçok güzel restoran bekliyor.

AKREP - MARDİN

Akrepler gizem dolu yapılarına uygun yerlere gitmeliler. Keşfetmek ve yeni şeyler hissetmek onların tatillerinin ana amaçları. Mardin masallardaki tasvirlere taş çıkartan mimari yapısı ve tarihsel zenginliğiyle sizi tam anlamıyla büyüleyecek. Taş evlerin, tarihi güzelliklerin ve sıcak iklimin tadına Mardin’de varacaksınız. Daha önce yeme fırsatı bulamadığınız birçok yöresel lezzet de gene macerasever akreplerin hoşuna gidecek.

 


<< Falda Sana Özel Hoşgeldin Promosyonu Bu Linkte! >>


 

YAY - TRABZON

Yerinizde duramıyorsunuz, çok hareketli ve enerjiksiniz. E Trabzon insanları da öyle! Çabuk sıkıldığınızı biliyoruz, bu sebepten size Trabzon gibi bir yanı deniz diğer yanı orman, hem Sümela Manastırını barındıracak kadar eski hem de genç ruhlu Karadenizlilerin yurdu olacak kadar modern bir şehir öneriyoruz. Karadeniz’in balıklarını, yöresel lezzetlerini başka hiçbir yörede bulamazsınız. Bu sebepten Yayların enerjik, keşfetmeye hazır ve söz geçirilemeyen yapılarına en uygun şehir Trabzon’dur.



OĞLAK - ANKARA

Tarih dolu yerleri gezmeyi tercih eden Oğlaklara Ankarayı öneriyoruz. Bu şehirde hem yakın tarihin izlerini sürebilecek hem de İç Anadolu’nun sıcak insanlarını tanıyabileceksiniz. Başkentin ünlü restoranları, geniş sokakları ve parkları gizemden hoşlanmayan, hayatta net cevaplar arayan oğlaklara iyi birer tatil yaşatacaktır.

 


<< En İyi Falcılarla Falın 10dksı Sadece 1 Euro! >>





KOVA - ADANA

Rahatına düşkün Kovalar için rahatlarına düşkün insanların memleketi Adanayı uygun gördük. Çukurova’nın bereketli toprakları, birçok yazar ve şaire ilham veren mahalleleri ve tarlalarıyla güneyin en gelişmiş kentlerinden Adana Kovalar için eşsiz bir tatil olacaktır. Siz Kova burcu olarak ufak tefek odalardan ve yataklardan hoşlanmazsınız, odanız aydınlık olsun, servis kaliteli ve lüks olsun istersiniz. Adana’nın lüks otelleri ve restoranları ağzınıza sağlık bir hizmet vermek için sizi hazır bekliyorlar.

BALIK - SAFRANBOLU

Siz belli bir tarzı olan şehirleri tercih etmelisiniz. Safranbolu’nun kendine özgü mimarisi, bozulmadan günümüze kadar gelmiş tarihi özlüğü sizi oraya anında aşık edecek. Aşka doyamayan Balık burcu bundan başka ne isteyebilir ki. Aynı zamanda Osmanlının ruhunu, konaklardaki yaşamları hissedebileceğiniz bu destinasyon romantik yapınıza çok uygun düşecektir.

 

Bunları da seveceksiniz:

 

 

 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Koç Burcu Erkeğini Sekiz Adımda Baştan Çıkarın

Koç burcu insanları etkileyen tutkulu ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Ama dikkatli olun. Koç burcu çok çapkındır. Kur yapmayı çok sever ama çabucak da sıkılır... Uzman astrologlarımız Koç burcunu baştan çıkarmanın püf noktalarını bizlerle paylaşıyor!

Astral Seyahatin Teknikleri, Sırları ve Tehlikeleri

Daha önce astral seyahatten bahsedildiğini duydunuz mu? Peki hiç denemek fikri aklınızdan geçti mi? Ancak bu pratiğin hafife alınmaması gerekir ve bazı bilgilere sahip olmak oldukça önemlidir. İşte tam da bu sebepten bu olağanüstü deneyimle ilgili tüm bildiklerimizi sizlere aktaracağız. Astral seyahatin tekniklerini, sırlarını ve tehlikelerini öğrenmeden bu yola çıkmanızı istemeyiz!

2024 İlkbahar Burç Yorumları

Uzun kış aylarının ardından nihayet uzun süredir beklediğiniz bahar mevsimi geldi! Peki bu baharda burçları ne gibi sürprizler bekliyor? Uzman astrologlarımız karşılaşacağınız yenilikleri sizler için yorumladı. Kış uykusundan uyanma vakti geldi! Burcunuza tıklayın ve ilkbaharda neler yaşayacağınızı keşfedin!

1-25 Nisan tarihleri arasında Merkür Retrosu

Hayatımızdaki her şeyi karmaşık hale getiren astrolojik olay olan Merkür retrosunu muhtemelen zaten duymuşsunuzdur 😱. Yalan yok, Merkür retrosu tam bir baş belasıdır. Bu dönemde zorluklar üst üste yığılır, bu yüzden ona hazırlıklı olmak önemlidir. Panik yapmayın, her şeyin çözümü bizde. Merkür'ün 2024 yılında birkaç kez gerileyeceğini bilmelisiniz, işte takvimlerinize not etmeniz gereken tarihler.

Burçlar Arası Uyum - Burçların İlişki, Evlilik ve Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey