Astrolojiyle Formda Kalın: Burcunuza Göre Rejim Önerileri

tarihinde

<strong>Kış aylarında hepimiz biraz kilo alıyoruz… Peki bu kilolardan nasıl kurtuluruz? Her burcun karakterine uygun zayıflama önerilerini sizin için yazdık.</strong>

 

Evde daha çok durmaktan mıdır yoksa akdenizin serin sularında yüzememekten midir bilinmez kış aylarında hepimiz biraz kilo alıyoruz… İdeal kiloda kalmak için herkesin biraz tavsiyeye ihtiyacı var ama herkese aynı tavsiye aynı etkide bulunmuyor!  Biz de her burcun karakterine uygun zayıflama önerilerini sizin için yazdık.

 

 

Koç Burcu

Zodyak kuşağının ilk sembolü olan koç, liderliği ile ön plandadır. Bu sebepten hayatinin da sağlığının da hakimiyeti onda olsun ister. Bundan dolayıdır ki sık sık kendini zorlayıcı diyetler yapar. Sağlıklı bir yaşam ve düzenli kilo kontrolü için koçlara kendilerini kısıtlamaktan uzak durmayı öneriyoruz. Farklı besinlerden oluşan, esnek diyetlerle başarıya ulaşmanız ise kaçınılmaz! Abur cubur yemeye meraklı olduğunuzu biliyoruz. :) Kaçamak yaptığınız günleri sporla telafi edebileceğinizi unutmayın, çünkü sevgili koçlar, sizin sporda başarılı olabilecek bir karakteriniz var. Sebze ağırlıklı ve bol su tüketilen bir diyet süreci sizin başarınızın anahtarı olacaktır.

 

Boğa Burcu

Hırslı yapınız ve sabırlı olmanızla istediğinizde ideal kilonuza ulaşmak aslında çok kolay olmalı. Siz arkadaşlıklara çok önem veriyorsunuz bu sebepten diyet yaparken de size destek verebilecek veya size eşlik edebilecek biri kolayca kilo vermenizi sağlayacaktır. Arkadaşlarınıza ve sevdiğiniz kişilere onların en sevdiği akşam yemeğini yapmaktan ziyade, yeni öğreneceğiniz hafif ve sağlıklı tariflerle diyetinizi bozmadan keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tahıllı yiyecekler, deniz mahsulleri ve tabi ki de bol su diyetinizde olmazsa olmazlardır.

İkizler Burcu

Tez canlısınız ve monotonluk sizin için değil! Bu sebepten bir diyet listesine uymak ve belli egzersizleri düzenli yapmak sizin korkulu rüyanız. Diyetinizin ilk haftalarında gözle görülür sonuçlar bekliyorsunuz eğer fark edilmiyorsanız da motivasyon kaybına uğruyorsunuz! Önerimiz birçok besin türü içeren diyetler yapmanız ve gün içinde sizi sıkmayacak ve kendinizi hareket ettirecek aktiviteler yaratmanız. Bir gün otobüsten, gideceğiniz yerin 2 durak öncesinde inerken diğer gün girdiğiniz her binada merdivenleri kullanmak sizin için küçük farklılıklar yaratacaktır. Önerimiz besinleri iyice çiğnemeden yutmamanız ve ruh değişikliğinize bağlı motivasyon düşüklüğünü önlemek için daha az kahve daha çok yeşil cay tüketmeniz.

Astroloji uzmanlarımız geleceğinizi belirlemenize yardımcı oluyor.
HEMEN ARA

Yengeç Burcu

Detaycı yengeç burçları bir diyete başlayacağı zaman a’dan z’ye her şeyi inceler ve diyete inandığı zaman başlar. Fakat bu diyet sürecinin ailesine ve sevdiklerine düşkün olan yengecin sosyal yaşamına engel olmaması gerekir. Değer verdiğiniz kişilerle beraber yapacağınız sportif aktiviteler sizin için ideal! Bir besini sevmiyorsanız bu besini tüketmeniz için hiçbir diyet size yardımcı olamaz, biz yine de yağsız proteinler, domates ve lahana gibi besinleri yengeçlere öneriyoruz. J Tuzdan ve bol baharattan uzak durmaya çalışın.

      Aslan Burcu

Sağlam yapınız ve ihtişama verdiğiniz önemle diyette başarılı olabilecek bir karakterdesiniz. Eğer kilo verme konusunda sorun yaşıyorsanız, beslenme ve egzersiz konularında doğru bildiğiniz yanlışlar yapıyor olabilirsiniz. Zira siz sabit fikirlisiniz ve fikrinizi sizden başka kimse size değiştirtemez. :) Övülmeyi seviyorsunuz, bu sebepten diyet yaptığınızda da istediğiniz geri dönüşü almanız motivasyonunuzu arttırıyor. Ete düşkün olduğunuzdan yağsız et yemenizi ve etin yanında pilav, makarna veya patates kızartması gibi besinlerden uzak durmanızı öneririz. Diyet yaparken, normalde kullandığınız tabağın bir küçük boyuna geçmenizi öneririz. Böylece dolu dolu bir tabak yemiş gibi sofradan tatmin olarak kalkacaksınız.

Başak Burcu

Sizin kafanıza koyduğunuz kilonun gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok! Çünkü detaycı ve mükemmeliyetçisiniz. O yüzden düzeni aralıklarla tartıya çıkmanızı ve kendinize yalan atmadan hedeflediğiniz kiloya doğru bir harita çıkarmanızı öneririz. Biliyoruz ki diyet listesini elinize alınca tek tek kalori hesabi yapacaksınız ve günlük besin alışverişinizi önceden halledeceksiniz. Diyet yapmadan kilo vermek istiyorsanız da yediklerinizi yazdığınız bir günlük sizin için çok yararlı bir metot olacaktır. Bol su, narenciye ve kırmızı et tüketimi sağlıklı kilo vermenize faydada bulunacaktır.

Size Özel 2017 Burç Horoskop Yorumunuzu Okudunuz mu?
BURAYA TIKLAYIN

Terazi Burcu

Uyumlu bir yapınız var bu sebepten diyet programına da sadik kalacağınızdan eminiz. Ama ideal kilonuza gelmeden fikir değiştirip güzel başladığınız diyeti bitirmek yaptığınız en büyük hatalardan. Potasyum açısından zengin olan fasulye, mercimek, mantar, yoğurt gibi besinler diyetinize yardımcı olabilir. Asitli içeceklerden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Çevrenizde sizi motive edecek, iltifatlar içeren sözler söyleyebilecek birilerinin olması sizi motive edecektir.

Akrep Burcu

Analiz gücünüz çok yüksek bu sebepten diyetleri iyi kavrıyor ve ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Benmerkezci yapınız size sizden başka kimse yardım edemez demeyi gerektiriyor. Bir başka deyişle, kimse sizi motive edemez. Kendinize karşı dürüst olun ve diyet sürecinde başarıya giden her adımda kendinizi tebrik edin. Deniz mahsulleri, sebze ve meyveler sizin diyetinizin olmazsa olmazları. Kararlı yapınızdan dolayı kilo vermek için diyete sadık kalıyorsunuz ve bunun yanında spora ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu sebepten sindirime yardımcı lifli besinler sizin için önem taşıyor. Hayat boyu sağlıklı yaşam için de düzenli spor yapmanın önemini hatırlatırız.

Yay Burcu

İştahınız yerinde, sevdiklerinizle yemekli ortamlarda vakit geçirmeyi çok seviyorsunuz. Diyete başlayayım dediğinizde de birkaç gün sonra sıkıldığınızı görüyorsunuz çünkü monoton diyetler size göre değil. İdeal kilonuza ulaşmak için sportif aktivitelere yönelmenizi ve porsiyonları azaltmanızı öneririz. Farklı besin türlerini tüketmeyi unutmayın, yağlı ve karbonhidratlı yemeklerden uzak durdukça kilo verdiğinizi göreceksiniz.

Burçların Aşk Uyumu ve Karakter Özelliklerini Okumak İçin
BURAYA TIKLAYINIZ

Oğlak Burcu

Zorluklara meydan okumak ve zorlu diyetlerin üstesinden gelmek sizin işiniz! Ama bir yandan da kafanızın dikine giden bir yapınız var, bu sebepten işinin uzmanlarına bile tam anlamıyla kendinizi bırakamıyorsunuz. Kendinize meydan okumanız güzel ama bunu yaparken öğün atlamamaya özen gösterin. Süt ürünleri ve yağsız etleri ana yemeklerinizde sık sık kullanırken, ara öğünlerde de kuru kayısı gibi sindirime yardımcı besinlerden yardım alabilirsiniz. Taze sebze ve meyveler de sizin en yakın diyet arkadaşlarınız olabilirler. :)

Kova Burcu

Yenilikçi ve yaratıcısınız. Bu sebepten kimsenin denemediği diyetleri dener, kimsenin yapmadığı egzersizleri yapmaya gönüllü olursunuz. Ama denediğiniz bir şeyden sıkıldığınızda da bir daha yeniden yapmazsınız. Bu sebepten diyetten çok, yasam tarzınızı değiştirmeye özen gösterin. Örneğin gece geç yatma alışkanlığınızdan kurtulun ve sabah kahvaltısını asla es geçmeyin. Monoton bir alışveriş listesi yerine bol renkli sebze ve meyveler ve deniz ürünleri tercih edin. Unutmayın ki uygunsuz beslenme biçiminizle verdiğiniz kilolar sağlığınızı kötü etkiler ve kolayca geri gelirler.

Balık Burcu

Duygusal yapınız diyetinizi oldukça etkiliyor. Karamsarlığa kapılmadan, ileriye dönük planlarla diyetinizi devam ettirmeye çalışmanız başlangıç için en iyi tavsiye olacaktır. Duygu patlamaları anında bir anda kendinizi tatlı yerken buluyor olabilirsiniz. Yine de ertesi gün diyete kaldığınız yerden devam edin, kendinizi daha iyi hissettiğinizi göreceksiniz. Katı diyetler yapmaktan kaçının, hamur işlerinden uzak durun ve özellikle demir içeren besinleri tüketmeyi ihmal etmeyin.

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Kova Burcunun Özellikleri

20 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında doğan Kova bağımsızlığına düşkün bir burçtur. Ait olduğu çevreden ve prensiplerden ayrışıp başka bir yolda ilerlemek ister. Kendi değer yargılarını belirlemeyi tercih eden Kova, düşünme ve harekete geçme özgürlüğünü ortaya koymak için çabalar. Özgün, yenilikçi, meraklı ve değişken bu burç her duruma uyum sağlamayı başarabilir. Kova burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

2024 Ay Takvimi

Bizi çoğu zaman uykusuz bıraksa da Dolunay’ı seyretmek ne kadar da keyiflidir! Bahçe düzenlemek, saç kestirmek, doğumlar ve gerginlikler: Ay’ın evrelerini iyi bilmek size gündelik hayatta önemli kazançlar sağlar. Sizin için hazırladığımız 2022 takvimi sayesinde siz de bu fırsatlardan faydalanın!

Burçların Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

Doğum Haritası Analizi Nasıl Yapılır?

Doğum haritanız kişiliğiniz ve geleceğiniz hakkında her şeyi bir bir ortaya koyar! Doğum haritası analizi sayesinde kendinizi ve çevrenizdekileri daha iyi tanıyarak daha doğru kararlar alabilirsiniz. Astroloji yazılarımız ve doğum haritası analizinizle kişiliğinizin sırlarını keşfedin!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey