Burcunuz için zararlı olan insanlar kimlerdir?

tarihinde

<strong>Burcunuz sizin ilgi alanlarınızı belirlediği gibi, sizin geçimsiz olduğunuz alanları ve zaaflarınızı da belirliyor. Bazı insanlar sizin burcunuz için zehirli olabilir ve bu insanlardan uzaklaşmanız için onları bilmeniz lazım. Çevrenizde sizi zehirleyen insanlar mı var?</strong>

Burcunuz sizin ilgi alanlarınızı belirlediği gibi, sizin geçimsiz olduğunuz alanları ve zaaflarınızı da belirliyor. Bazı insanlar sizin burcunuz için zehirli olabilir ve bu insanlardan uzaklaşmanız için onları bilmeniz lazım. Çevrenizde sizi zehirleyen insanlar mı var?

Zehirli insan sizi zehirler ve hayat enerjinizi alır, yavaş yavaş neşenizi ve heyecanınızı kaybedersiniz. Her burcun kendine özgü bir duyarlılığı vardır, uzmanımız sizin için zararlı olan insan tiplerini belirledi, etrafınızda bunlardan bir tane varsa, hemen uzaklaşın ondan.

 

 

   Koç burcu için zararlı insan tipleri

Sürekli ağlayıp zırlayanlardan uzak durun, hayatınızda hiçbir şey, sürekli şikâyet eden birinden daha kötü olamaz. Sürekli kaderinden dert yanan ve bunu değiştirmek için hiçbir şey yapmayan biri, sizi aşağıya çeker ve hayat enerjinizi alır. Bu kişi duruma müdahale etmekte başarılı değildir ve risk almaktan korkar. Tek yapabildiği şey sizi yanında tutmak ve size dert yanmaktır. Eğer böyle durumla karşılaşırsanız hemen konuyu değiştirmeye çalışın, eğer bu işe yaramıyorsa arkanıza bakmadan kaçın.

 

   Kova burcu için zararlı insan tipleri

Yalan söyleyen insanlar size kendinizi kötü hissettireceklerdir, eğer etrafınızda böyle biri varsa hemen uzaklaşın oradan. Özellikle bu tip insanlardan uzak durun yalan üzerine kurulu ilişkilerde zaten kendinizi iyi hissetmeyeceksiniz, bu tip insanlarla ilişki kurmayın, günün birinde bu tip insanlar sizi de sırtınızdan vurabilir, sizi de tuzak kurabilirler, dikkatli olmanızda fayda var.

 

   Balık burcu için zararlı insan tipleri

Sürekli kendinden bahseden ve kendini üstün gören insanlar size zarar verir. Bu tip ilişkilerdeki en kötü durum sürekli diğerini onaylamak için bir arayış içerisinde olacaksınız, bu tip insanlar sizin kendinizi eksik hissetmenizi neden olacaktır. Böyle insanlarla karşılaştığınızda hemen kendinizi çekin çünkü gerçek bir ilişki iki kişi arasındaki ihtiyaçları ve iki kişinin de ortak istekleri üzerine kurulur, iki kişi omuz omuza verince bir şeyler yapılacağına inandığınız için bu tip insanlar size göre değil.

 

   Oğlak burcu için zararlı insan tipleri

İstekleri bitmeyen, sürekli bir şeyler isteyen insanları tatmin edemezsiniz, bu tip insanlar sizi etkiler ve hayat enerjinizi alırlar. Bu insanlar zamanlarını diğer insanların yaptıklarını eleştirerek geçirirler ama siz öyle değilsiniz, siz yapılan bir işi takdir etmeyi seversiniz. Çevrenizde ki bu tip bir insan sizin gelişiminizi engeller ve sizdeki stresi artırır. Siz çevrenizdekiler yardım etmeyi seven ve onlar amaçlarını gerçekleştirmesi için elinizden geleni yapmaya hazırsınız. Sürekli kendi isteklerinden bahseden insanlar size göre değil.

   Yengeç burcu için zararlı insan tipleri

Sizi rahatsız eden insan tipi, onsuz sizin bir hiç olduğunuzu düşünen insan tipidir, sizi sürekli kendisiyle var olduğunuz olgusuyla bunaltır. Böyle insanlar kendinizi kötü hissettirir ve kendinizle ilgili umudunuzu kaybetmenize neden olur, böyle insanlarla karşılaştığınızda hemen aranıza mesafe koymanız öneriyoruz, bu sizin kişisel gelişiminiz için çok önemli böylece kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz.

 

   Aslan burcu için zararlı insan tipleri

Hayatta başarılı olmak için hiçbir güç sarf etmeyen ve tüm günlerini hayatlarından dert yanarak geçiren insanlar sizi boğarlar. Bu tip insanlar sürekli şanssızlıktan ve hayatın zorluğundan dert yanmaya bayılırlar, bu tip insanlar sizin enerjinizi alırlar ve unutmayın ki negatif enerji bulaşıcıdır, bu yüzden bu tip insanlardan uzak durun. Düşlediğiniz hayatı yaşamak istiyorsanız, hayatınızda bu tip insanlara yer açmayın.

 

   Başak burcu için zararlı insan tipleri

Hayata olumsuz bakan ve sürekli kendi problemlerinden bahseden insanlar sizi olumsuz etkilerler. Sakın onların tuzaklarına düşmeyin ve onların ağlama seanslarına katılmayın. Siz özel bir insansınız ve bu tip insanlar sizin zayıf noktalarınızı bulup sizi buradan yaralamaya çalışabilirler, çok dikkatli olmalısınız. Bu tip insandan uzaklaşabildiğiniz kadar uzaklaşın ve enerjinizi emmesine izin vermeyin ve önce kendinizi düşünün.

 

   Terazi burcu için zararlı insan tipleri

Sizi zehirleyen insanlarda kendini beğenmiş olan insanlar, kendilerini sürekli başkalarından üstün görmeleri sizi rahatsız ediyor. Eminiz ki çevrenizde böyle insanlar vardır hatta bazen sizin üzerinizden kendini öne atan insanlarla karşılaştığınızda hemen oradan uzaklaşın. Böyle insanlar sizi gözlemler ve hatalarınızı bulup size hatırlatır ve kendinizi kötü hissetmenize neden olurlar. Kendinizi iyi hissetmeniz size bağlı ve kendinizle dalga geçmeyi öğrendiğiniz zaman mutlu olacaksınız.

 

   Akrep burcu için zararlı insan tipleri

Akrepler sizde etrafınızda yalaka insanları görmekten hoşlanmıyorsunuz, siz doğallıktan yanasınız ve zorla yapılan işler size göre değil. Başkalarının mutluluğu için kendi karakterlerinden ve hayallerinden ödün veren insanlar sizin hayat enerjinizi emiyorlar ve sizin yaratıcılığınızı engelliyorlar. Onları unutun ve yolunuza devam edin.

 

   Yay burcu için zararlı insan tipleri

Hayata olumsuz bakan insanlar size göre değil, bu insanlar uzağı göremezler. Bu tip insanlar aynı zamanda sorumluluk alamazlar ve bir hata yaptıklarında hatalarını kolay kolay kabul etmezler. Eğer bu insanlarla ilişkilerinizi sürdürmeye uğraşırsanız, onların umutsuzluğu size de buluşabilir, dikkatli olun. Böyle insanlar sizin doğanıza aykırı o yüzden arkanıza bakmadan uzaklaşın onlardan.

 

   Boğa burcu için zararlı insan tipleri

Hayatında mazlumu oynayan insanlara dikkat edin, onlara göre olaylarda kurban olan hep onlardır ve hiçbir şey onların suçu değildir. Sizi engellerler ve siz bir adım öne geçmeye çalıştığınızda, sizi mutsuzluklarıyla yavaşlatırlar. Siz onlara yardım etmeye çalışırken aslında sizin o güzel enerjinizi heba ederler. Bu tip insan sizi hem psikolojik açıdan hem de ekonomik açıdan rahatsız eder. Sakın onun oyununa gelmeyin ve mesafenizi koruyun.

 

   İkizler burcu için zararlı insan tipleri

Hiçbir şey bilmeden sürekli eleştiren ve önyargılarıyla boğulmuş olan insanlar sizi zehirler. Eğer etrafınızda böyle bir insan varsa hemen bu insanlarla aranıza mesafe koymanız iyi olacaktır. Bu tip insanlar, herkesi, her şeyi ve hatta sizi bile eleştirmeye bayılırlar, bu davranışları onları üstün hissettirir ve bu şekilde varlıklarını kanıtlarlar. Bu tip insanlara çok dikkat edin, bunlarla ilişkiniz.

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Kova Burcunun Özellikleri

20 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında doğan Kova bağımsızlığına düşkün bir burçtur. Ait olduğu çevreden ve prensiplerden ayrışıp başka bir yolda ilerlemek ister. Kendi değer yargılarını belirlemeyi tercih eden Kova, düşünme ve harekete geçme özgürlüğünü ortaya koymak için çabalar. Özgün, yenilikçi, meraklı ve değişken bu burç her duruma uyum sağlamayı başarabilir. Kova burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

2024 Ay Takvimi

Bizi çoğu zaman uykusuz bıraksa da Dolunay’ı seyretmek ne kadar da keyiflidir! Bahçe düzenlemek, saç kestirmek, doğumlar ve gerginlikler: Ay’ın evrelerini iyi bilmek size gündelik hayatta önemli kazançlar sağlar. Sizin için hazırladığımız 2022 takvimi sayesinde siz de bu fırsatlardan faydalanın!

Burçların Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

Doğum Haritası Analizi Nasıl Yapılır?

Doğum haritanız kişiliğiniz ve geleceğiniz hakkında her şeyi bir bir ortaya koyar! Doğum haritası analizi sayesinde kendinizi ve çevrenizdekileri daha iyi tanıyarak daha doğru kararlar alabilirsiniz. Astroloji yazılarımız ve doğum haritası analizinizle kişiliğinizin sırlarını keşfedin!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey