Annelerin Hayatını Güzelleştirecek 5 Altın Tavsiye!

tarihinde

Anne olmak zor iş. Özellikle <strong>bekar bir anneyseniz</strong> bu sorumluluklar iki katına çıkıyor. İşte tam da bu konuda size yardımcı olabilecek 5 tavsiyemiz var!

 

BEKAR ANNELERE TAVSİYELER

Ebeveyn olmak birçok farklı sorumluluklar doğuruyor. Bekar anneyseniz bu sorumluluklar bir kez daha artıyor ve iş, ev, çocuklar ve aynı zamanda kalbinizin sesi arasında zor günler geçirebiliyorsunuz. İşte tam da bu konuda size yardımcı olabilecek 5 tavsiyemiz var.


Türkiye’de her 6 aileden 1’ini bekar anneler oluşturuyor. Yani yalnız değilsiniz. Sorunlarınız çoğu kadının yaşadığı sorunlar ve her şeyin çözümü var. İşte size yardımcı olacak 5 altın önerimiz :


<< Uzman Falcılarla Tarot, Kahve, Katina Aşk Falı ve Daha Fazlası İçin Tıkla >>

Hemen Fal Baktır


- Bütçenizi Ayarlayın

Tek maaşla yaşayacağınız için, ay sonunu getirmek eskisinden daha uzun sürüyor olabilir. Bu sebepten ilk maddemiz bütçenizi belirlemek ve ayağınızı yorganınıza göre uzatmak. Gelecek ayın tüm giderlerini not edin ve masraflarınızı öngörün, bu şekilde tatsız sürprizlerle karşılaşmayacaksınız.

- Kadın olarak var olun

Tabii ki de çocuklarınızı çok seviyor, onlara bayılıyorsunuz. Fakat arada bir akşamları arkadaşlarla dışarı çıkmanın hiçbir kötü yanı yok. Çocuklarınız babalarını görürken veya onları aileden birine emanet etmişken siz de biraz hava almalı ve kendinize ait zamanın tadını çıkarmalısınız. Çocuklarınızı evde bıraktığınız için asla kendinizi suçlamayın, bilin ki eğer siz mutlu olur, ışıldarsanız bu onların daha mutlu bir çocukluk geçirmesini sağlar.

 


<< En İyi Falcılarla Falın 10 dksı Sadece 1 Euro!>>

 



- Yardım istemeye cesaret edin

Her daim kendinize yüklenip, her sorunun altından tek başınıza kalkacağınızı düşünmeyin. Bilmelisiniz ki karşılaştığınız sorunlar küçük de olsa o anki stresiniz, yorgunluğunuz veya ruh halinize bağlı olarak sizi yıpratabilir. Bu nedenle yardım istemekten ve fikirleriyle sizi yönlendirebilecek kişilerden örnek almaktan korkmayın. Burdaki amaç işinizi asla başkasına yaptırmak değil, yardım istemekten çekinmeniz için hiçbir sebep yok, zaten anne olarak çocuklarınızın iyiliğine çalışmış olacaksınız.

- Bağlantılar kurun

Rolünüz kolay değil ve birçok işi yapmanız gerekiyor, o zaman telefon defterinizi doldurmanızın vaktidir! Okul çıkışı gördüğünüz diğer bekar anneler veya internetten bulabileceğiniz ev, çocuk bakıcısı gibi yardımcılar hayatınızı kolaylaştıracaktır.

- Anne rolünüzü hep koruyun

Bazı anneler alışılmış ailelerde çocuklarını büyütemedikleri için kendilerini suçlar. Fakat unutulmamalıdır ki ebeveyn olarak boy göstermek ve çocuklarınızı belirli bir eğitime tabi tutmak onların gelişimine katkıda bulunacaktır. Çocuklar bazen limitleri aşsa ve sizi zorlasa da, özellikle eski eşiniz çocuğunuzun gözünde 1 numara olmak için onu şımartıyor olsa bile, rolünüzü korumak çocuğunuzun geleceği için çok önemlidir.

 

Sizin de diğer bekar annelere verecek tavsiyeleriniz var mı? Yazının altına yorumlarınızı bekliyoruz!  

Bunları da Seveceksiniz:

 

 

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Güneş, Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapıyor "Güneşin yeni bir burca geçişi, hayatınızın yeni bir bölümünün başlangıcını simgeler. Bugün, değişimin rüzgarlarını hissetmeye ve hayatınızın yeni bir bölümüne adım atmaya hazır olun."

Günlük Burç Yorumlarınız

Güneş'in Aslan burcundaki Ay ile Üçgen açı yapması "Bugün, içsel gücünüzü ve cesaretinizi keşfedin. Koç burcundaki Güneş'in, Aslan burcundaki Ay ile Üçgen açı yapması, kendinizi ifade etme ve liderlik etme yeteneğinizi artırabilir. Kendinize inanın ve ışığınızı dünyaya yayın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey