Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

tarihinde

Ay döngüsü, tırnaklarımızın ya da saçlarımızın uzaması kadar vücudumuzdaki kılları da etkiler. Dolayısıyla Ay'ın hareketlerine göre epilasyon için yıl içinde diğerlerinden daha uygun dönemler olduğu söylenebilir. Peki 2022 yılında hangi tarihler bu dönemlere karşılık gelir? Kıllarınızın daha yavaş uzamasını istiyorsanız epilasyon takvimini sakın kaçırmayın!

Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

Kılların daha yavaş uzaması için hangi dönemi tercih etmeli? Ay'ın Küçülme Evresinde!

Ayın evreleri bedenimizdeki kılların uzamasında doğrudan bir etkiye sahiptir. Özellikle daha yumuşak bacaklara sahip olmak istiyorsanız, epilasyon randevularınızı doğru tarihlere ayarlamanız gerekebilir. Epilasyon için ideal dönem Ay'ın küçülme evresine karşılık gelir. Daha açık bir şekilde ifade etmemiz gerekirse, bu Dolunay'dan Yeniay'a kadar geçen süreyi kapsar. Bu süreçte kıllar diğer dönemlere kıyasla daha yavaş uzar.

Kıllarınızı bu dönemde aldırırsanız, daha yavaş ve cılız bir şekilde uzayacaklardır. 


 Geleceğe dair sorularınız mı var ? En iyi falcılarımızla iletişime geçin.



2023 için Epilasyon Takvimi

İşte epilasyon yaptırmak için ihtiyacınız olan Ay takvimi!. Ayın küçülme evrelerini içeren bu takvim, sizlere epilasyon için en ideal tarihleri sunuyor. Eğer epilasyondan en iyi şekilde verim almak istiyorsanız, bu tarihleri tercih edin. 

Aylar

Dönemler 🪒

Ocak 2023
7 - 21 Ocak
Şubat 2023
5 - 20 Şubat
Mart 2023
7 - 21 Mayıs
Nisan 2023
6 - 20 Nisan
Mayıs 2023
5 - 19 Mayıs
Haziran 2023
4 - 18 Haziran
Temmuz 2023
3 - 17 Temmuz
Ağustos 2023
 1 - 16 Ağustos
Eylül 2023
 31 Ağustos - 15 Eylül
Ekim 2023
29 Eylül  - 14 Ekim
Kasım 2023
28 Ekim - 13 Kasım
Aralık 2023
27 Kasım - 13 Aralık


 

Artık Ay'ın evrelerine göre epilasyon randevularınızı ayarlayabilirsiniz! Ay'ın saç üzerindeki etkileri hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız bu yazımıza da göze atabilirsiniz: Saçlarınızı Ay takvimine göre kestirin!

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin